11 sfaturi pentru o dieta de post în timpul verii

Toți oamenii, știm că, în timpul verii, deși noi încercăm să nu sobrepasarnos cu alimente, am terminat, câștigă câteva kilograme în plus. Și nu este de mirare. În această perioadă a anului se multiplica mese de Familie, fie la domiciliu sau în restaurante, și deja cunoscute „vermús”, în care dieta bogata in grasimi si cañitas de eroi.

Toate acestea, combinate cu haos în calendar, că odihna ne creează a condus la faptul că organismul nostru resienta și șchiop, greutatea mică. Apoi voi discuta 11 sfaturi pentru dieta de post vara a elimina haosul de sărbătoare.

11 sfaturi pentru o dieta post – vara

foto9Înainte de a da aceste sfaturi, vă recomandăm să încercați să evitați dietele prea stricte. Pentru a face dieta-acest lucru nu este sinonim cu a nu mânca sau de a muri de foame, dar, de asemenea de a mânca sănătos și echilibrat. În plus, a fost dovedit ca o dieta de acest tip are o rată de eșec este mult mai mare decât la un alt tip de dieta

1 – Trebuie să fie mentalizado.

De a dobândi noi obiceiuri, nu este ușor, mai ales dacă este vorba despre alimente, după toate aceste prostii. Trebuie să știți obiectivele dvs. cu ajutorul acestor noi obiceiuri, de aproape sau mai mult de ceea ce mananci. Și, de asemenea, să evite situațiile, abuz de autoritate, ca mese de Familie și de călătorie. Și în cazul în care este imposibil de a le evita, puteți pune frână, pentru a nu sobrepasarte.

2 – se Efectuează 5 mese pe zi.

Acest prim sfaturi ne-au repetat de nenumărate ori. Noi ar trebui să facă întotdeauna 5 mese pe zi. Acest lucru va preveni Observa o mai mare senzație de foame și termina alimente sunt contraindicate sau de grăsime.

3 – nu uita de micul dejun.

După cum sa menționat deja într-un alt post, mic Dejun-cea mai importanta masa a zilei, deoarece ne oferă energia necesară pentru a rezista la uzura de sănătate fizică și mentală, ceea ce necesită o zi de lucru. Prin urmare, este de 100%, se recomandă de a include mic Dejun completoen dieta consta din dieta de produse lactate (cu condiția ca acestea scăzut de grăsime), un fruct si o portie de cereale.

4 – Nu uitați despre o gustare.

Acest lucru este important, mai ales în primele zile, merge întotdeauna însoțit de un fel de alimente sănătoase, deoarece, probabil, se datorează faptului că organismul nostru se obisnuieste cu acest nou eu locuiesc de ingestia de alimente, noi între foame. Deci, să ia un baton de cereale sau de fructe, am putea reduce aceste pofte, ceea ce ne determină să mănânce ceva.

5 – Planul de bucate dumneavoastră.

Poate părea că nu are valoare, dar are. Planurile de mese de bine putem alege meniul mai echilibrat și sănătos, și vom scăpa de improvizație, un obicei care ne face să selectați rapid și răului noastre de feluri de mâncare.

6 – Efectuează achiziții întotdeauna cu o listă și pe stomacul plin.

Acest Sfat simplu. Nu acest lucru va face să vă cădea în ispită, complet inutile și de a cumpăra o masă de puțin potrivit și în cantități mai mari decât este necesar.

7 – Dedícale mese, timp pe care o meriti.

Acest Sfat este important. Deja de mai mulți ani, ne-am oprit să ia timpul necesar pentru a mânca din cauza de zi cu zi, pe care le dețin. Este important să se ia 20-30 de minute înainte de fiecare masă. Deci, în afară de digere mai bine alimentele, dai timp organismului pentru a spune dacă aveți nevoie de mai există, sau nu, și de a evita acest lucru în exces. De asemenea, nu este recomandat să mănânce Cracovia sau distras, pentru că nu știm sumele pe care le mancam.

8 – Eliminarea unor produse.

Este important că veți conciencies că ar trebui să se excludă din dieta ta alimente excesiv nivelul de zahăr din sânge, precum și produsele fabricate din făină rafinată (cum ar fi pâinea, de exemplu) și băuturi care conțin alcool. Motivul este simplu, lor ridicat de calorii.

foto10

9 – Nu exagerati la cină.

Dar este important să nu sari peste nici o mâncare, dacă ar trebui să păstreze în minte că, în timpul cinei, masa ar trebui să fie mai mică. Motivul este simplu. O noapte de consum de energie de care are nevoie corpul nostru este în mod semnificativ mai puțin decât în toată ziua, și tot acest flux de energie nu nu mai de a fi consumate, și în cele din urmă, făcându-pentru a ridica greutatea.

10 – Bea între 1,5 și 2 litri de apă pe zi.

Aproape toți oamenii știu acest lucru, și foarte puțini fac. Este important să se bea aproximativ 2 litri de apă pe zi, deoarece, având în vedere că organismul nostru este format din 80% apa, este un element, care este mai mult o consumăm într-o zi, și trebuie să reponerlo. În plus, este, de asemenea, vă va ajuta să te simți mult mai intens în timpul zilei.

11 – Nu uita de exercițiu.

În cele din urmă, ultimul, dar nu cel mai puțin important, eu vă dau un Sfat, care de multe ori vom oferi. Nu uitați să faceți exerciții. Practica de la 30 minute la 1 oră de exerciții fizice vă va ajuta să utilizați toate acele calorii, ceea ce nu folosești în timpul zilei, pentru a preveni acumularea în organism și aumentéis în greutate. În plus, practica zilnică de exercițiu va contribui la menținerea articulațiilor dumneavoastră și va face segreguéis endorfine, reduce nivelul de stres, ca o întoarcere la viața de zi cu zi sunteți în imposibilitatea de a genera.

Iată câteva sfaturi, care va face, că va restaura dvs. de greutate după sărbători. Cu AFEMEFA, vă sfătuim să vizitați medicul dumneavoastră dacă aveți întrebări cu privire la alimentație sau obiceiuri bune de mâncare, vă va sfătui cum poate mai bine.