Sfaturi pentru un mic dejun sănătos și un prieten de dieta

Micul dejun este un aliment de primă importanță, deoarece acesta este primul fel de mâncare pe care corpul nostru intern, după post, în termen de câteva ore. Micul dejun-este un cablu pentru a se întâlni cu energie pe tot parcursul zilei.

În ziua de azi foarte răspândită sari peste micul Dejun, din cauza lipsei de timp pentru a se pregăti sau pentru că cred că putem „salva calorii”, pentru a pierde in greutate. Dar sari peste micul Dejun este una dintre cele mai mari păcate în nutriție, pe care le putem comite. În acest articol vă vom ajuta să găsiți motivația pentru un mic dejun sănătos, prin oferirea de alternative sănătoase de mic dejun pe bază de cereale și naturale.

Vă vom ajuta să găsiți motivația pentru un mic dejun sănătos

foto11Începe ziua cu un mic dejun SEN face, că suntem mult mai motivați și concentrați dimineața și să aibă grijă de sănătatea ta. Un mic Dejun sănătos ne potolește timp de o oră, vom evita poftele în timpul zilei, ne oferă o claritate a minții, avem o buna digestie, și, în plus, suntem în cea mai bună stare de spirit.

Începând cu acest obicei sănătos, vom fi mai motivați și concentrați dimineața și să aibă grijă de sănătatea noastră.

Un mic Dejun complet-acest lucru nu este sinonim cu a include orice produse alimentare, există produse alimentare de primă necesitate de a include în prima masa de prânz. Prin urmare, nu puteți uita include aceste alimente in dieta micul Dejun.

 • Produse LACTATE. Include produse lactate – este o sursa excelenta de calciu, dar dacă nu se simte bine, intoleranta la lactoza, poate fi înlocuit cu lapte fără lactoză sau de plante (migdale, orez, ovăz) , precum și renumitele au mai mult calciu decât laptele de vacă. Toate iaurturile au un conținut ridicat de calciu și proteine.
 • FRUCTE. Se recomandă să adăugați un fruct la micul Dejun, și pentru a evita sucuri, deoarece aceste din urmă sunt mai calorică (noi folosim cele mai de bucăți de fructe), au mai mult zahar, mai putine fibre si da-ne mai puțin la nivel de sațietate de la o bucată de fructe. Este important de a schimba piese de fructe, pentru a obține o varietate de vitamine și minerale.
 • CEREALE. Este foarte important pentru micul Dejun, pentru că prin ele primim de energie pentru a depăși zilei, vă recomandăm să includă cereale din cereale integrale. Pâine din făină integrală, de secară, stipulat de făină sunt bune alternative la pâine albă, din cauza cea mai semnificativă contribuție în fibre. Sau inclusiv faimosul ovăz, cunoscut sub numele de „regina cerealelor”, pentru că aportul de proteine, vitamine, hidrați de carbon și substanțe nutritive mai mult decât alte cereale.
 • PROTEINE. Ies gustare rece, oua sau nuci. Între ceva, putem porni de curcan, sunca sau jamon Serrano, nu grasimea vizibila. Ouă, cu o mulțime de alternative, pentru a le pregăti, putem obține nu aburrirnos dintre ele, încercați-le plătit, în trecut sau poché. Este foarte important să nu se abuzeze de această hrană (nu mai mult de 4 pe săptămână). Nu uitați, nuci, deși acest lucru este important pentru a avea grijă de cantitatea ingerata, din cauza lor ridicat de calorii.
 • De GRĂSIME, adică grăsimi nesaturate, grasimi, curate, care nu au fost transformate, pentru ca organismul nostru să poată beneficia de acestea în funcție de nevoile sale, de exemplu, Ulei de Măsline Extra Virgin, ulei de nucă de Cocos sau de Avocado, de asemenea, este bogat în acid folic.

Pentru ca această informație va fi utilă și poate pune în practică, acest lucru sănătos obicei, vă oferim la alegere pentru micul dejun, ușoare și sănătoase, că el nu va face, ca să te trezești dimineața.

 • Porridge – fulgi de ovăz cu lapte de plante cu fructe roșii și nuci. (Vegan)
 • Iaurt grecesc cu fulgi de Cereale Bio de fructe și carne tocată. Dacă preferați o variantă mai puțin de calorii este folosit Iaurt Grecesc 0%, știți că iaurtul grecesc are mai probioticos că iaurt normal.
 • Toast stipulat de făină de curcan, AOVE și se aduce la fierbere. Cu un fruct.
 • Omletă din ouă cu legume și pâine integrală. Dacă aveți un nivel ridicat de colesterol, puteți face acest lucru în mod clar doar adăugați un fruct, pentru a finaliza propriul mic Dejun.
 • Toast din paine din cereale integrale, Avocado si omleta sau ou fiert. Aliñe cu un pic de sare și ulei.

foto12

De asemenea, avem o alternativă pentru cei care nu au timp pentru a servi micul dejun sau când bate lenjerie de pat, și nu doresc să piardă linia lor.

SMOOTHIE VERDE mic Dejun la hotel vegani, care conține doar 157 kcal, și veți putea să-l ia pe drum, la locul de muncă.

INGREDIENTE:

 • ½ De Mere
 • ½ Castravete
 • ½ Telina
 • 2 felii subtiri de ananas
 • 1 ceașcă de spanac
 • 1 lingura mica de miere
 • 1 pumn de nuci
 • ½ Ceasca de lapte de migdale
 • 5 cuburi de gheață

Se amesteca toate intr-un blender, până când nu va rămâne bulgări, adăugați-l la un pahar de „on the go” și bucurați-vă de micul dejun.

Ca și cu o cafea? Dacă dependent de cafea și nu poate începe dimineața, dacă nu cu cafea avem o Veste buna pentru tine. De cafea are numeroase beneficii, făcându-l un „MUST-have” la micul Dejun; în plus, revigorează, ne oferă antioxidanti, digestiv și protejează flora noastră. Este important să știți cum să interacționăm din ce, pentru că dacă facem suc de portocale va fi, probabil, un mic, dar foarte acid, și ne simțim rău pentru micul Dejun.

Amintiți-vă aceste sfaturi pentru a lua micul dejun sanatos, ia-ti timp și încercarea de a deconecta de la tehnologii în acest timp, și o ZI FERICITĂ!!